Τα ανατομικά υποδήματα μας είναι μοναδικά και δεν το λέμε εμείς το λένε οι πελάτες μας.Γιατί ανατομικά υποδήματα anatomic.gr ? Τα ανατομικά υποδήματα μας είναι μοναδικά δεν το λέμε εμείς το λένε οι πελάτες μας .“Το ποιο άνετο παπούτσι που έχω φορέσει” και “ Σώθηκα με τα παπούτσια σας” είναι κάτι που το ακούμε συχνά. Ξεκινώντας από τα βασικά διαλέγουμε τα καλύτερα και πιο μαλακά δέρματα ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο πόδι σας οπότε και μεγάλη ανατομική άνεση. Το πάνω μέρος του υποδήματος είναι ραμμένο στη σόλα.Πρώτο όφελος είναι η μεγαλύτερη αντοχή καθώς το σωστό ράψιμο αντέχει πολύ περισσότερο από τη συγκόλληση.Δεύτερο όφελος είναι η μεγαλύτερη ευλυγισία του ανατομικού υποδήματος καθώς δεν υπάρχει κόλλα και το υπόδημα είναι εύκαμπτο.Η διαδικασία ραψίματος απαιτεί γνώση ειδικά μηχανήματα και εμπειρία κάτι που διαθέτουν οι συνεργάτες μας. Τα περισσότερα καθημερινά υποδήματα που υπάρχουν στην αγορά είναι κολλητά και έτσι μειονεκτούν. Διαθέτουν εσωτερικό πέλμα Λάτεξ με αυτό τον τρόπο υπάρχει μεγιστοποίηση , απορρόφησης κραδασμών και πρακτικά περπατάτε για πολύ περισσότερο πολύ πιο άνετα.Απορροφητικός αποσπώμενος ανατομικός πάτος μα υποστήριξη μεταταρσίου καμάρας και φτέρνας για να έχετε την καλύτερα δυνατή ανατομική υποστήριξη και πάλι πρακτικά περπατάτε για πολύ περισσότερο πολύ πιο άνετα .Αντικραδασμική και αντιολισθητική ελαστική σόλα για να περπατάτε άνετα και αμέριμνα όσο θέλετε. Σταθερό τακούνι που σας προσδίδει μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο βάδισμα . Διαθέτουμε Ειδική σειρά G με ανατομικές φαρδιές φόρμες για τα φαρδιά και πολύ δύσκολα πόδια.

Μεγέθη 35 εώς 43 
Page-2-Image-2Page-3-Image-4Page-1-Image-1
Αποσπώμενα πέλματα στα ανατομικά υποδήματα μας.Σχεδόν όλα τα καθημερινά ανατομικά γυναικεία υποδήματα anatomic.gr διαθέτουν αποσπώμενα πέλματα!Εάν επιθυμείτε έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε τον δικό σας πάτο.
 
papoutsi patos resized
Φαρδιές φόρμες για τα πιο δύσκολα πόδια.Ειδικά σχεδιασμένα φαρδιά ανατομικά καλαπόδια υποδημάτων που αγκαλιάζουν τα φαρδιά ποδιά, τα πόδια με κότσια, τα πόδια με πρήξιμο, τα δάκτυλα με αφιππεύσεις.Πάντα χρησιμοποιούμε τα πιο μαλακά δέρματα με τα γνωστά ανατομικά πέλματα στα υποδήματα μας!Χειροποίητα ανατομικά υποδήματα.Όταν αγοράζετε ένα ζευγάρι ανατομικά υποδήματα anatomic.gr δεν αγοράζετε απλά ένα ζευγάρι ανατομικά.Τα καθημερινά ανατομικά υποδήματα anatomic.gr είναι χειροποίητα και φτιάχνονται στη Πορτογαλία.Οι μηχανές επεμβαίνουν μόνο όταν είναι απαραίτητο για να κάνουνε αυτό που είναι αδύνατο για το ανθρώπινο χέρι.Το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό γιατί κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό!

DSC 0022N DSC 0055N 

Όλα τα ανατομικά υποδήματα anatomic.gr καθώς κατασκευάζονται έχουνε περάσει από τα χέρια εφτά ανθρώπων.Οι άνθρωποι αυτοί έχουνε γνώση, μεράκι και εμπειρία, κάθε ένας από αυτούς βάζει το λιθαράκι του για να ετοιμαστούν τα ανατομικά υποδήματα.Όλοι μας θέλουμε να είστε απολύτως ικανοποιημένοι με τα ανατομικά υποδήματα μας.Ράβονται και φτιάχνονται στο χέρι με εμπειρία και μεράκι.

DSC 0019N DSC 0092N

Οι μηχανές επεμβαίνουν μόνο όταν είναι απαραίτητο για να κάνουνε αυτό που είναι αδύνατο για το ανθρώπινο χέρι.Το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό γιατί κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό!

DSC 0001N DSC 0096N

 

 

©2017 Ανάπτυξη, Κατασκευή & Φιλοξενία από την OrangeWeb

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφήστε το μήνυμα σας και θα εποκοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?